Jäseneksi

Haluatko olla mukana mielenkiintoisen ilmailuharrastuksen parissa?

Ilmailuharrastus on aivan tavallisten ihmisten harrastus ja kerhomme monipuolinen jäsenistö on aina avoin kerhomme uusille (ja vanhoille) jäsenille sekä kaikille ilmailun harrastajille.

Voit olla mukana kerhotoiminnassa, yhteisissä tapahtumissa, kerhoilloissa, koneen ja kaluston kunnostustalkoissa, jäsenten lentomatkoilla tai muilla retkillä, harrastamassa monipuolista ilmailu toimintaa Kuopion Lentäjät ry:n jäsenenä.

Jäsenenä olo ei velvoita sinua mihinkään mikäli et halua, kaikki perustuu vapaaehtoiseen kerhotoimintaan, voit olla mukana myös aivan kannatuksen vuoksi ja saada tietoa kerhon toiminnasta.

Kerhomme jäsenet voivat varata, vuokrata ja käyttää Kuopion Lentäjät ry:n käytössä olevaa kalustoa. Vaikket omaa tarvittavia lupakirjoja jäsenenä voi myös vuokrata käytössämme olevaa kalustoa yhdessä tarvittavan lupakirjan omaavan jäsenen kanssa ja nauttia ilmailusta.

Jäsenenä voi olla myös mukana (SAR) etsintä- ja palolentotoiminnassa sekä osallistua tarvittaviin kerhomme järjestämiin SAR-koulutuksiin. Toiminnassa mukanaolo ei edellytä lentolupakirjaa, jolloin voit toimia lentokoneessa tähystäjänä tai muissa vastaavissa tehtävissä halun ja osaamisen mukaan.

Liity nyt Kuopion Lentäjät ry:n jäseneksi ja ole mukana mielenkiintoisen ilmailuharrastuksen parissa!

LIITTYMISLOMAKE

Jäsenmaksut 2021

  • Varsinainen jäsen 150 €/vuosi
  • Kannattajajäsen (perheenjäsen, nuoriso, kannatus, yms) 50 €/vuosi
  • Liittymismaksu uusille jäsenille 100€

Lentohinnat 2021

Cessna 172P  OH-KLD

  • Lentotuntihinta kalustomaksun maksaneet 156 €/h
  • Kalustomaksu 100€

Ultrakevyet koneet

  • Lentotuntihinta (OH-U670) kalustomaksun maksaneille 95 €/h, peruskoulutuksessa 150€/t
  • Kalustomaksu 100€