Haluatko olla mukana mielenkiintoisen ilmailuharrastuksen parissa?

Jäsenenä et tarvitse aiempaa ilmailukokemusta, lentolupakirjaa, meriittejä, suosittelijoita tms. liittyessäsi Kuopion Lentäjät ry:n jäseneksi.

Ilmailuharrastus on aivan tavallisten ihmisten harrastus ja kerhomme monipuolinen jäsenistö on aina avoin kerhomme uusille (ja vanhoille) jäsenille sekä kaikille ilmailun harrastajille.

Voit olla mukana kerhotoiminnassa, yhteisissä tapahtumissa, kerhoilloissa, koneen ja kaluston kunnostustalkoissa, jäsenten lentomatkoilla tai muilla retkillä, harrastamassa monipuolista ilmailu toimintaa Kuopion Lentäjät ry:n jäsenenä.

Jäsenenä olo ei velvoita sinua mihinkään mikäli et halua, kaikki perustuu vapaaehtoiseen kerhotoimintaan, voit olla mukana myös aivan kannatuksen vuoksi ja saada tietoa kerhon toiminnasta.

Kerhomme jäsenet voivat varata, vuokrata ja käyttää Kuopion Lentäjät ry:n käytössä olevaa kalustoa. Vaikket omaa tarvittavia lupakirjoja jäsenenä voi myös vuokrata käytössämme olevaa kalustoa yhdessä tarvittavan lupakirjan omaavan jäsenen kanssa ja nauttia ilmailusta.

Jäsenenä voi olla myös mukana (SAR) etsintä- ja palolentotoiminnassa sekä osallistua tarvittaviin kerhomme järjestämiin SAR-koulutuksiin. Toiminnassa mukanaolo ei edellytä lentolupakirjaa, jolloin voit toimia lentokoneessa tähystäjänä tai muissa vastaavissa tehtävissä halun ja osaamisen mukaan.

Liity nyt Kuopion Lentäjät ry:n jäseneksi ja ole mukana mielenkiintoisen ilmailuharrastuksen parissa!

Kaikissa Kuopion Lentäjät ry:n jäsenyyttä koskevissa asioissa voit myös kääntyä ennakkoluulottomasti kerhomme sihteerin puoleen. (kts. yhteystiedot)

LIITTYMISLOMAKE

Jäsenmaksut 2017

Varsinainen jäsen 150 €/vuosi

Kannattajajäsen (perheenjäsen, nuoriso, kannatus, yms) 50 €/vuosi

Liittymismaksu uusille jäsenille 100€