Haluatko olla mukana mielenkiintoisen ilmailuharrastuksen parissa?

Jäsenenä et tarvitse aiempaa ilmailukokemusta, lentolupakirjaa, meriittejä, suosittelijoita tms. liittyessäsi Kuopion Lentäjät ry:n jäseneksi.

Ilmailuharrastus on aivan tavallisten ihmisten harrastus ja kerhomme monipuolinen jäsenistö on aina avoin kerhomme uusille (ja vanhoille) jäsenille sekä kaikille ilmailun harrastajille.

Voit olla mukana kerhotoiminnassa, yhteisissä tapahtumissa, kerhoilloissa, koneen ja kaluston kunnostustalkoissa, jäsenten lentomatkoilla tai muilla retkillä, harrastamassa monipuolista ilmailu toimintaa Kuopion Lentäjät ry:n jäsenenä.

Jäsenenä olo ei velvoita sinua mihinkään mikäli et halua, kaikki perustuu vapaaehtoiseen kerhotoimintaan, voit olla mukana myös aivan kannatuksen vuoksi ja saada tietoa kerhon toiminnasta.

Kerhomme jäsenet voivat varata, vuokrata ja käyttää Kuopion Lentäjät ry:n käytössä olevaa kalustoa. Vaikket omaa tarvittavia lupakirjoja jäsenenä voi myös vuokrata käytössämme olevaa kalustoa yhdessä tarvittavan lupakirjan omaavan jäsenen kanssa ja nauttia ilmailusta.

Jäsenenä voi olla myös mukana (SAR) etsintä- ja palolentotoiminnassa sekä osallistua tarvittaviin kerhomme järjestämiin SAR-koulutuksiin. Toiminnassa mukanaolo ei edellytä lentolupakirjaa, jolloin voit toimia lentokoneessa tähystäjänä tai muissa vastaavissa tehtävissä halun ja osaamisen mukaan.

Liity nyt Kuopion Lentäjät ry:n jäseneksi ja ole mukana mielenkiintoisen ilmailuharrastuksen parissa!

Kaikissa Kuopion Lentäjät ry:n jäsenyyttä koskevissa asioissa voit myös kääntyä ennakkoluulottomasti kerhomme sihteerin puoleen. (kts. yhteystiedot)

Kerho antaa Trafin hyväksymää tyyppikoulutusta Diesel-koneelle, lentämiseen pääset mukaan vaivattomasti ja nopeasti. SEP-koululennot onnistuvat myös kerhon oman kouluttajan toimesta.

LIITTYMISLOMAKE

Jäsenmaksut 2018

Varsinainen jäsen 150 €/vuosi

Kannattajajäsen (perheenjäsen, nuoriso, kannatus, yms) 50 €/vuosi

Liittymismaksu uusille jäsenille 100€

Lentohinnat 2018

Cessna 172P 1.7 TDI Thielert vm 1982 OH-KLD

Lentotuntihinta kalustomaksun maksaneet 156 €/h

Lentotuntihinta ilman kalustomaksua 180 €/h

Kalustomaksu 100€

Tuntipaketit (kalustomaksun maksaneille)

10h ennakkoon ostettu paketti 146 €/h

20h ennakkoon ostettu paketti 136 €/h

Paketit pitää käyttää sen kuluvan vuoden aikana, jolloin ne on ostettu!